Naš tim

ALEKSANDAR LALIĆ

rođen 14.10.1982. u Somboru. Diplomirao na Northwood univezitetu Mičigen (SAD) 2008. godine, a iste godine se zaposlio u preduzeću M.J. Maillis Group Beograd, kao regionalni menadžer prodaje. Početkom 2009. godine prelazi u Meteor Komerc Sombor, opet na poziciju menadžera prodaje. U junu 2011. godine imenovan je za generalnog direktora Agricoma.

STEVAN ŠLJUKIĆ

rođen 22.05.1961. godine u Somboru. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu 1984. godine u Subotici. Od 1986. godine zaposlen u „Kamenko Gagrčin“ ad Sombor, a od 1993. godine, u istoj firmi imenovan je za generalnog direktora i tu dužnost je vršio do 2010. godine. 2011. godine je osnovao Agricom.

JOVAN TRNJAKOV

rođen 13.09.1959. godine u Somboru. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu 1991. godine u Subotici. 1986. godine se zapošljava u "Podravka" ad na mesto komercijaliste. Od 1991. do 2011. godine zaposlen u kompaniji "Rodić MB" Kula na rukovodećoj poziciji u komercijalnom sektoru. Od 2012. godine zaposlen u Agricomu kao rukovodilac finansija.

 

O nama

Agricom company group d.o.o. je osnovano 07.03.2011. godine u Somboru. Osnovna delatnost preduzeća je otkup, trgovina i izvoz žitarica i uljarica, kao i brokersko zastupanje drugih firmi, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Zahvaljujući povoljnim geografskim uslovima i mestu na kojem je delokrug našeg poslovanja lociran, u mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe naših Kupaca. Nudimo mogućnost isporuke svih vrsta žitarica i uljarica, kao i proizvoda dobijenih preradom istih, kamionskim, železničkim i vodnim putem. U odnosu na zahtev Kupca, robe se isporučuje rinfuzno, u vrećama, džambo vrećama, brodskim i kamionskim kontejnerima.

Trenutno ne posedujemo skladišne kapacitete u svom vlasništvu, ali za potrebe poslovanja koristimo se kapacitetima naših saradnika u Somboru i teritoriji čitavog Zapadno Bačkog Okruga. U vrlo kratkom vremenskom periodu, koristeći se precizno definisanom strategijom razvoja, uz veliko zalaganje svih zaposlenih, preduzeće je uspelo da zauzme čvrstu poziciju na tržištu trgovine i izvoza merkantilnih roba, te uzme udeo na tržištima pre svega Srbije, pa za tim Grčke, Italije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Albanije. Početkom 2014. godine Agricom je postao punopravan član međunarodno priznatog udruženja trgovaca žitaricama "The Grain and Feed Trade Association - GAFTA. 

Danas, naše preduzeće predstavlja neizostavan činilac na tržištu trgovine žitaricama i uljaricama, kako u Srbiji, tako i u regionu. Agricom uživa poverenje kao stabilan i pouzdan Kupac svojim Dobavljačima u Srbiji, kao i Dobavljač svojim Kupcima u regionu. Prateći trendove razvoja, preduzeće neprestano usavršava svoje poslovanje, kao i same zaposlene, kako bi što brže odgovorilo potrebama tržišta.

Od nas zaposlenih u Agricomu možete da očekujete veoma visok nivo profesionalnosti i operativnosti, neopozivo poštovanje svih dogovora, čuvanje poslovnih tajni, sigurnost i razumevanje. Mi svakako nismo ljudi koji vode računa isključivo o sopstvenoj koristi, već se svojski trudimo da prvenstveno kroz interes našeg klijenta/kupca ostvarimo i naše ciljeve.

U svakom slučaju, Vama su vrata naše kompanije širom otvorena za svaki vid benefitne saradanje. Čvrsto smo ubeđeni u to da je najveća vrednost jedne kompanije njen radni kolektiv, a naš kolektiv je spreman da se nosi sa svim situacijama koje nosi današnje vreme i vremena koja su pred nama.